Vivus anmeldelse – Vivus lån penge

Dette er vores Vivus anmeldelse, som omhandler en af de største og mest veletablerede spiller på det danske kviklån marked. Vivus tilbyder hurtige lån, som er relativt lette at realisere. Er du til de hurtige og korte lån, hvor renten betyder mindre, så er Vivus absolut en mulighed. Før Vivus lån penge, er det måske meget godt lige at tjekke op på udbyderen først.

Besøg Vivus.dk

Hvorfor Vivus?

 • Nemt og hurtigt – ansøg online og få svar med det samme
 • 30 dages rentefri kredit op til 6.000 kroner (men husk eventuelle stiftelsesomkostninger)
 • Mulighed for at betale tilbage før tid
 • Nye kunder kan låne op til 6.000 kroner gamle kunder mere end det

Hvad kræver det?

 • Minimum 20 år gammel
 • Dansk statsborger
 • Ikke registreret i Experian (tidligere RKI register)
 • Dansk adresse, telefonnummer og bankkonto
 • Nemid

Hvorfor ikke?

  • Relativt høje renter især, hvis du ikke betaler tilbage til tiden
  • Korte låntider (mellem 1 og 30 dage)

Besøg Vivus.dk

Vivus anmeldelse

Vivus anmeldelse

Vivus er et klassisk eksempel på det man kalder et kviklån (quicklån om man vil). Her er der hurtige lån, som er relativt lette at realisere. Vivus er en af de mest kendte herhjemme og derfor en af dem, at flest kunder vender sig imod, når de ønsker et lån. Der er ikke noget at udsætte på Vivus ud over, at det er relativt dyre lån, som de fleste i denne branche. Det er hurtigt og nemt, der er det store salgspunkt her, det er ikke renten og omkostningerne

Vivus dk – Vivus i Danmark

I Danmark er Vivus et af de mest kendte mærker. Dette skyldes ikke mindst en omfattende annonceringsaktivitet i Tv og fra off-line reklamer. Virksomheden er faktisk ikke dansk men en del af 4finance Gruppen, der stammer fra Letland, hvor gruppen har hovedsæde i hovedstaden Riga. Vivus har dog kontorer på Vesterbrogade i København og med faste kontortider (se afsnittet om Vivus kontakt).

Vivus ÅOP

Noget af det vigtigste, når du skal regne ud, om dit lån er dyrt eller billigt er ÅOP, der står for Årlige Omkostninger i Procent. ÅOP er klart det vigtigste nøgletal, som du skal bruge for at sammenligne lån. Jo lavere ÅOP jo bedre. Nu er det naturligvis sådan, at det ikke altid er muligt, at sammenligne lån direkte, men ikke desto mindre, så er ÅOP den bedste måde, at danne sig et overblik over lånenes omkostninger.

Hos Vivus er ÅOP på omkring 791,6 % ved artikelskrivning ved lån omkring de 6.000 kroner. Dette er rigtigt meget og afspejler, at det altså er et lån, som du skal betale hurtigt tilbage og ikke have hængende i lang tid.

Vivus lån penge

Det er relativt nemt og hurtigt at låne pengene. Du kan submitte online og får svar med det samme. Vær dog opmærksom på at du først får pengene på kontoen efter en dag eller to, hvilket skyldes de de gældende regler. Vivus lån penge er altså nemt og hurtigt men også dyrt med mindre, at du hurtigt får betalt gælden.

Vivus kontakt

Der er mange måder, hvorpå du kan komme i kontakt med Vivus. Enten kan du besøge dem – Vivus adresse er: Vesterbrogade 1L, 4., 1620 København V

Du kan også ringe til dem på telefon 78 77 20 68.

Du kan også chatte med Vivus direkte på deres hjemmeside eller skrive en e-mail på adressen info@vivus.dk

Lige meget hvad du går, skal du huske, at åbningstiden er alle hverdage fra 8:00 til 18:00.