Valutahandel tips | Valutaskole | husk pauser i valutainvesteringerne

Et af de allerbedste Valutahandel tips for nybegyndere indenfor investering i valutahandel og CFD er at huske at holde pauser. På samme måde som man ser det fra ludomaner, kan man også stirre sig blind på tal og selve ”gamet” med at investere. Og når man først har stirret sig blind på tal og sine investeringer, så er det, at det bliver farligt og at man kan miste mange penge. Det bedste forex råd er at stoppe en gang i mellem og lave noget andet i nogle dage – også når det går godt.

I det følgende har vi samlet nogle gode ideer til, hvad den valutahandlende kan lave i stedet for at investere.

  1. Åbne et god flaske vin – når der skal faldes ned igen, er en god flaske vin tillokkende.  For eksempel kunne en dejlig flaske Shiraz. En ”Dead Arm” fra Australien ville da være dejlig at nyde til lidt mad, ikke?
  2. Læs avisen – naturligvis helst en avis, som tilbyder godt erhvervsstof som Berlingske Tidende, Børsen, FT eller The Economist.
  3. Gå en tur  – i skoven, ved vandet eller shopping. Det betyder ikke det store, det vigtigste er, at du kommer ud.
  4. Løb en tur. Vi bliver i den sunde og motionerende verden. Hvad med at løbe en tur. Det er sundt og forfriskende.
  5. Gå en tur i biografen. Det gælder som sagt om, at komme lidt væk og komme af med trangen til at handle med valuta eller indeks handel for en tid. Hvorfor ikke gå i biffen og se en god film, der minder dig om, at der er andet end penge i verden. Hvis du gerne vil se noget med penge, så er der også mulighed for det – evt. Wallstreet.
  6. En runde golf. Mere motion tak – og her kunne golf også være et oplagt mulighed.

Og listen er uendelig. Det vigtigste er, at du kommer lidt ud og væk fra computeren en gang i mellem. Så op  af stolen og fejre succeserne eller få fiaskoerne på afstand, så du hele tiden er afbalanceret og klar til at tage de rigtige valg.