Spar Nord anmeldelse

Hvis du er mest interesseret i at låne dine penge i en ”rigtig” bank med fysiske filialer og en mere rimelig rente end mange af de eksisterende forbrugslån – og kviklånsudbydere, så er Spar Nord bestemt en mulighed.Dette er vores Spar Nord anmeldelse.

Hvordan får man lånet:

  1. Ansøg på tre minutter med NemID
  2. Bliv behandlet indenfor 24 timer
  3. lån op til 75.000 DKK som går direkte ind på din NemID- konto.

Besøg Spar Nord

Spar Nord omkostninger

Spar Nord har introduceret ”Spar Nord mit lån” til at opfylde Danskernes forbrugsdrømme. Men naturligvis er det ikke gratis. Nedenstående er eksempler på prisen på Spar Nord forbrugslån:

Spar Nord tilbyder for tiden lån på op til 75.000 kroner til 9,9 % med mellem 12 og 72 måneders løbetid. Få svar indenfor 24 timer.
Priseksempel 1: Lån 10.000 i 12 måneder

Kreditomkostninger = 521 DKK, månedlig ydelse = 877 DKK

Priseksempel 2: Lån 10.000 i 72 måneder

Kreditomkostninger = 3.151 DKK, månedlig ydelse = 183 DKK

Priseksempel 3: Lån 25.000 i 12 måneder

Kreditomkostninger = 1.303 DKK, månedlig ydelse = 2.192 DKK

Priseksempel 4: Lån 25.000 i 72 måneder

Kreditomkostninger = 7.877 DKK, månedlig ydelse = 457 DKK

Priseksempel 5: Lån 75.000 i 12 måneder

Kreditomkostninger = 3.907 DKK , månedlig ydelse = 6.576 DKK

Priseksempel 6: Lån 75.000 i 72 måneder

Kreditomkostninger = 23.630 DKK, månedlig ydelse = 1.370 DKK

Betingelser for lån:

·      Ikke optaget i RKI

·      Du skal være over 25 år

·      Din husstandsindkomst skal være over 400.000 DKK om året

Besøg Spar Nord

Med en rente på 9,9 % ligger Spar Nord derved under de fleste udbydere af ikke kun kviklån men også forbrugslån. Det skal understreges, at Spar Nord leverer forbrugslån og ikke kviklån.

Det allervigtigste når man skal optage et lån er alt andet lige prisen på lånet. Det kan godt være, at du fokuserer meget på den månedlige ydelse eller hvor hurtigt lånet kommer ind på din konto, men det vigtigste er og bliver prisen på lånet og ligger Spar Nord i den ”gode” ende så tjek dem ud.

Besøg Spar Nord

Om Spar Nord

Spar Nord er grundlagt i Aalborg i 1824 og er indbegrebet af en nordjysk bank. Således har man stadigvæk sit hovedkontor i Aalborg, hvorfra man styrer en milliardforretning. Spar Nord er som sagt en af de banker, der har valgt at beholde filialer i Danmark, sådan at du kan komme til at tale med en bankrådgiver i samme lokale, hvilket er en sjældenhed efterhånden. Hvis du foretrækker netbank løsninger, så har Spar Nord netbank de rigtige løsninger til dig. Bankens historie og erfaring vægter tungt i vores Spar Nord anmeldelse, da et lån er en tillidssag, og det er godt at vide, at der er tale om et lån i en bank, der nok også må forventes at eksistere i morgen og derved ikke “sælger” gælden videre til en tredjepart, som låntager ikke kender til.

 

Spar Nord lån

Der er flere forskellige former for lån, som man kan optage i Spar Nord. Således kan du i Spar Nord optage så forskellige lån som boliglån, billån og altså forbrugslån. Der er naturligvis forskel på renten på det lån du optager alt efter, alt efter om du stiller sikkerhed for lånet med en bil, bolig eller dit glatte ansigt. Det er en god ide, at besøge banken og dens hjemmeside og se mulighederne. Spar Nords hjemmeside er transparent og giver et fint overblik over mulighederne og betingelserne for at optage et lån.

Spar Nord anmeldelse – opsamling

Den samlede vurdering af Spar Nord forbrugslån er, at banken er en god långiver. I et marked , hvor mange långivere er nye og rene internetbanker eller udlånere, der er nye i branchen og ikke så erfarende, så er helt rart at låne penge i en “voksen” bank. Naturligvis er Spar Nord banken på forbrugslånsmarkedet, som alt andet lige indeholder øjere renter end boliglån, billån og lignende med mere sikkerhed i lånene, men det at det er en etableret bank men snart 200 år på bagen, giver en anden ro. Når det er sagt, så er Spar Nord banken ikke den billigste bank på forbrugslånmarkedet, men den er heller ikke den dyreste.