Spargo Finans – Spargo Finans lån

Spargo Finans anmeldelse

Spargo Finans lån er en ny form for lån fra L’EASY koncernen, der – udover at være stærke indenfor leasing af radio, TV og computer – har manifesteret sig som en af de centrale spillere på det danske online lånemarked. Nu er L’EASY gået skridtet videre og har udviklet platformen Spargo Finans, der yder lån helt op til 150.000 kroner, hvor L’EASY lån er radikalt mindre. Læs om Spargo Finans i denne artikel og fordele og ulemper ved at være kunde hos Spargo Finans.

 

Spargo Finans lån udmærker sig positivt ved:

  • Relativ lav rent i forhold til andre spillere i markedet
  • Ingen skjulte gebyrer (alt oplyses i forbindelse med stiftelse af lånet)
  • Der kan lånes helt op til 150.000 kroner
  • Hurtig tilbagemelding om du får lånet
  • Du kan betale lånet ud, når du har lyst
  • Nem og hurtig underskrivelse af lånet (med Nemid)

Spargo Finans lån udmærker sig negativt ved:

  • Lån skal tilbagebetales. Dette er ikke specielt målrettet Spargo Finans men denne lånetype generelt. Lån skal tilbagebetales, og derfor er det altid en fordel, at man snakker med sin bank først ved behov for lån med længere løbetid. Renterne på denne låneform er ret betydelige ved længevarende lån, så quicklån eller online kontantlån kræver diciplin og relativt hurtig tilbagebetaling – derfor navnet “Payday loans” på engelsk.

Besøg Spargo Finans

Spargo Finans lån – månedlig ydelse

Som en del af virksomhedens service er det muligt selv at bestemme sin månedlige ydelse på lånet indenfor låneperioden. Udfyld lånebeløb og den ønskede lånetid, og du kan på Spargo Finans hjemmeside se, hvor meget du skal afdrage hver måned i låneperioden. Det er vigtigt at understrege, at du naturligvis selv naturligvis kan afdrage med et meget lavt beløb per måned, men at låneperioden i den forbindelse bliver lang, og at du derfor kommer til at betale mange renter på lånet inden det er afdraget.

Spargo Finans lån helt op til 150.000 kroner

En af de mest centrale nyskabelser i forhold til Spargo Finans og kontantlånsmarkedet er naturligvis det meget høje beløb, som det er muligt at låne. Men husk at der med et stort lån følger store forpligtelser. Det kan være svært at tilbagebetale et stort lån, og du bør derfor i den forbindelse overveje, om du har brug for så stort et lån, eller om et mindre lån kunne gøre det? Med muligheden for lån i den størelse, som Spargo Finans tilbyder, følger stort ansvar.

Om Spargo Finans/ L’EASY

Spargo Finans er som sagt en del af L’EASY Gruppen som siden 1985 har udlejet forbrugsgoder som for eksempel radio- TV og hårde hvidevarer mm. I en årrække har L’EASY også kastet sig over kontantlån, og er en af de store spillere på markedet. Foruden L’EASY og Spargo ejer 3C Koncernen, som står bag L’EASY det kendte mærke D:E:R, der blandt andet også gør sig indenfor online lån.

Virksomheden er stiftet af Niels Thorborg og en del af 3C Koncernen. Hovedsædet ligger i Odense og det årlige omsætning i koncernen er på 1,5 milliarder kroner, og der er mere end 550 ansatte i koncernen.

Spargo Finans anmeldelse

Nu er Spargo Finans en relativt ny spiller på markedet og det er derfor svært, at lave en grundig og fyldestgørende Spargo Finans anmeldelse. Det kan dog konstateres, at koncernen bag, L’EASY har et godt rygte, og er en af Danmarks foretrukne udbydere af kontantlån. Men der er endnu ikke data og erfaringer nok, til at kunne lave en grundig og retvisende anmeldelse. Anmeldelsen vil derfor blive opdateret løbende efterhånden, som erfaringerne med lånen kommer ind.

Den primære anke imod denne form for lån er som sagt, at kontanktlån generelt indeholder en ret høj rentebyrde, og at det derfor er en ret god ide, at være skarp på, hvornår man kan betale lånet tilbage, samt om det derfor er en god ide, at optage et kontanktlån. Igen understreges det, at dette er en generel kommentar til branchen og ikke Spargo Finans.