Køb Ripple

Hvad er Ripple XRP? Køb Ripple XRP hvordan? Vi vil her at give dig hovedlinjerne omkring kryptovalutaen Ripple (XRP) og virksomheden bag, Ripple Labs. Der er vigtigt at gøre sig klart, at der er forskel på kryptovalutaer som Ripple XRP og Bitcoins, og det kan være en god ide, at gå lidt mere i dybden med Ripple XRP, og hvordan de handles, før end du begynder at investere midler i Ripple.

 

Ripple XRP 

Hvad er Ripple?

I den seneste tid, er der mange, der har stillet sig selv spørgsmålet ”Hvad er Ripple?”. Her vil vi prøve at give den korte forklaring på, hvad Ripple er? Og give et par input til, hvordan man kan komme til at handle med Ripple, hvis det er det man vil?

Ripple er en Kryptovaluta, som fungerer som en form for åbent betalingssystem i Beta, hvilket hentyder til, at Ripple ikke er helt færdigudviklet endnu, hvilket ofte ses i forhold til teknologi (eksempelvis er mange af Googles produkter ofte beta i flere år). Oprindeligt blev Ripple bygge som et digitalt online betalingsnetværk for finansielle transaktioner live, hvilket stadigvæk er Ripples ambition. Ripple har som mange andre af de ledende kryptovalutaer som mål, at gøre det muligt for forbrugerne at gøre sig fri af banker og andre former for finansielle institutioner.

Ripple Kryptovaluta – Ripple XRP

Siden 2017 har Ripple været nummer tre på listen over de største krytpovalutaer efter Bitcoin og Ethereum målt på markedsstørrelse og kapitalstørrelse. Ripple har i dag en markedsværdi på milliarder af dollars. Kernen i Ripple er XRP, som er Ripples digitale mønt. Ripple XRP har oplevet stor fremgang generelt de senere år, og for eksempel er Ripple XRP steget hele 40 gange i 2017. I forhold til Ripple XRPs fremgang skal det understreges, at valutaen som de fleste andre kryptovalutaer er ekstremt volatil og meget hurtigt kan svinge ned af.

På samme måde som Bitcoins frigives der hver mdr nye Ripple på markedet indtil der nås et maximum på 100 milliarder Ripple XRP.

Køb Ripple

Om Ripple Labs

Ripple Labs er en virksomhed med omkring 150 ansatte og virksomheden bag netværket valutaen Ripple XRP og Ripple Coin. Modsat Bitcoins er alle 100 milliarder Ripple skabt ved lanceringen i 2012 og virksomheden bag valutaen og ejer Chris Larsen ejer cirka 60 % af alle Ripple XRP, og sender løbende Ripple XRP i markedet. En del af de penge, som kommer ud af Ripple XRP frigivelsen bruger Ripple Labs på at udvikle sit netværk samt skabe partnerskaber med store internationale virksomheder, som kan være med til at rodfæste Ripple Labs på det internationale marked.

 

Køb Ripple – sælg Ripple

Som en volatil og relativt vidt anerkendt kryptovaluta, er der naturligvis mange, der ønsker at købe og sælge Ripple XRP. Dette kan gøres på forskellige måder, hvor de to mest udbredt er at købe Ripple XRP på en Kryptovaluta handelsplatform, hvor man ejer de Ripple XRP, som man køber og at ”Købe” Ripple XRP som CFDer på en Forex handelsplatform, hvor man spekulere i Ripple XRPs kursbevægelser i markedet men ikke ejer valutaen selv.

 

Ripple trading CFD – køb og salg af Ripple XRP

Køb Ripple eller Sælg Ripple igennem differencekontrakter (CFDer) er en meget udbredt måde at handle kryptovalutaer på. Her ejer du ikke selv de Ripple, som du ”køber” men investerer i kursbevægelsen af Ripple XRP i en i forvejen aftalt tidsperiode. Det er Kryptovalutamægleren ansvar at dække din investering ind i markedet. Husk primært at benytte en af de større og etablerede mæglere, selvom de små FX mælgere sikker lokker med gode tilbud.

De store fordele ved at handle Ripple som CFD er:

  • Man kan tjene (og tabe) penge på både opture og nedture. Hvis man tror, at Ripple XRP eller en anden valuta går op, så ”køber” man valutaen, og hvis man tror at Ripple går ned, så ”sælger” man valutaen, og kan derved tjene penge, hvis valutaen bevæger sig ned af i markedet.
  • Man kan geare sine investeringer, sådan at man kan handle for mere end der står på ens konto hos mæglere.
  • Man behøver ikke besværet ved, at købe Ripple igennem en kryptoplaform, hvilket man være besværligt.
  • Man slipper for usikkerheden for at ens kryptovalutabørs bliver hakket og at man som oftest mister sine Ripple XRP.

Tilmeld dig eToro

Meget volatilt investeringsprodukt. Risiko for tab af kapital.

eToro Ripple

En af verdens største online CFD platforme er eToro med millioner af brugere. eToro er kendt som verdens største sociale handelsplatform, hvor man kan følge nogle af de investorer i netværket, som tjener flest penge og investere på samme måde som dem. eToro tilbyder Ripple køb og salg som CFDer og er en af de helt store spillere på markedet. eToro er Israelsk og har kontorer og afdelinger over det meste af Europa. eToro tilbyder ikke CFD køb og salg til USA.

eToro Ripple kom i gang:

  • Gå til eToro (se nedenstående link)
  • Registrer dig til eToro
  • Når du er godkendt skal du indsætte minimum $1,000 på din konto, og du er klar til at handle Ripple XRP eller hvad du ellers kunne tænke dig at handle med.

Ripple trading Kryptovalutabørser

Hvis du foretrækker at eje dine Ripple XRP selv og ikke bare investere i bevægelsen i valutaen, så skal du købe Ripple XRP igennem en af de mange kryptovalutabørser. Der er mange og vælge i mellem, og mange af disse er veletablerede og velfungerende.

Fordele ved kryptovalutabørser:

  • Du ejer selv dine Ripple
  • Gebyrerne er høje ved køb af Ripple, men små for at have dine Ripple XRP stående.

 

CEX.IO Ripple

Et godt eksempel på en etableret kryptovaluabørs er CEX.IO, som blev startet i 2013 i London i England. CEX.IO er en af de større og etablerede online børser og har mange brugere, der bruger platformen til blandt andet til Ripple køb og salg.

Besøg CEX.IO

 

Ripple historie

Ripple er skabt af Chris Larsen i 2012, men i virkeligheden er de første spadestik taget allerede i 2004 under navnet Ripplepay. Ripple var aldrig tænkt som en ny Bitcoin men i stedet som en form for ”brovaluta” for pengeinstitutter til at afvikle betalinger over nettet hurtigere og billigere end i dag. Derfor tillader Ripple at man kan udføre 1.000 transaktioner i sekundet, hvor eksempelvis Bitcoins kun tillader 7 transaktioner i sekundet, hvilket tit skaber ventetid. Den hurtigere eksekveringstid betyder, at Ripple faktisk er et godt værktøjer for eksisterende pengeinstitutter og mange store banker er allerede indgået i partnerskab med Ripple netværket.