Køb Ethereum

Ethereum CFD’er/ sælg Ethereum CFD’er

Top 3 Hvorfor? Bonus
1.

eToro

Meget volatilt investeringsprodukt.
Risiko for tab af kapital.
eToro’s typiske gebyr for Ethereum er 2% og  5% for Ethereum Classic. Over night gebyret for 10.000 enheder er 0,037% ved  salg og 0% til køb. Nej
2.

plus500

Din kapital er i fare

Fordi userbilitien er overvældende, Etherum handel er overskuelig hos Plus500. Nej
3.

AvaTrade

Da margenen er 10%, og renten per nat er 0,0694% Få op til 35 % ved dit første depositum

Ethereum Kryptovalutabørser – Ethereum Top 3

En oversigt over tre kryptovaltabørser, som tilbyder Ethereum online:

Top 3 Hvorfor?
1.

Coinbase

Yderst brugervenligt
2.

CEX.IO

Yderst brugervenligt Engelsk kvalitet
3.

Bitcoin.de

Tysk kvalitet

Ethereum handel med CFD’er

Hvis du er interesseret i at handle med Ethereum, er CFD (også kaldet differencekontrakter) en af de bedste måder at handle på. CFD er en aftale, som du enten vælger “Køb” eller “Sælg”. Du køber eller sælger ikke Ethereum igennem CFder, men vædder på, om Ethereums kurs bevæger sig op eller ned.   De fleste af de store CFD-mæglere tilbyder Ethereum-kontrakter, og søger for at afdække dine investeringer i markedet. De mest populære CFD-mæglere for Ethereum er ovenstående. Fordele ved Ethereum Handel via CFD er – at det er let, der er gearing og manglende sikkerhedsrisiko (mht. hacking).

Ethereum-børser

Kryptovalutabørser er netværksplatforme, der tillader brugerne af platformen at købe og sælge et givent aktiv (i denne forbindelse Ethereum). Kryptomarkedet fungerer som et almindeligt finansielt marked, hvor mægleren/ her platformen modtager et mæglergebyr mellem forespørgselsprisen og den tilbudte pris som mæglergebyr. Nogle af de etablerede kryptovalutaplatform, og derfor også Ethereum-børser, er Coinbase online, CEX.IO og Bitcoin.de. Disse er alle store platforme online og har været i branchen i nogen tid.

Hvad er Ethereum?

Ethereum blev oprettet i 2015 delvist i Schweiz. Siden begyndelsen er valutaens værdi steget med mere end 1 000%. Men hvad er Ethereum? Ethereum er et open source-netværk, hvilket betyder, at Ethereum ikke blot er en kryptografisk valuta og er baseret på blockchain-teknologien men en form for virksomhed og et netværk, der konstant udvikler på Ethereum. Og meget tyder på, at Ethereum begynder at vinde indpas og større accept. Således har mange Fortune 500-virksomheder sluttet sig til Ethereum og er med til at gøre Ethereum acceptabel og mere respekteret i FInTech-kredse.
Ethereums originale version hedder Ethereum Classic og en ændret version kun under navnet Ethereum. Begge kan handle.

Ethereum-wallets

Når du handler med Ethereum, har du brug for en Ethereum-tegnebog eller wallet om du vil, som er applikation, som gør det muligt at have dine Ethereum liggende. Med en Ethereum tegnebogen kan du holde dine kryptovalutaer på din konto og ikke hos uporlidelige hackere. Behovet for wallets er kun for dem, der handler Ethereum igennem en kryptovalutabørs. Hvis du dyrker Ethereum handel ved hjælp af CFDer, så behøver du ikke en Ethereum-tegnebog, fordi du din handel er en kontrakt med en CFD-mægleren oml prisudsvinget for aktivet pr. Point. Det er et offentligt kendt problem, at hackere fra tid til anden “røver” kryptovaluta platforme, så en god wallet er en rigtigt god ide.