KasseKreditten.dk anmeldelse

Kassekreditten.dk er en af de nyere kviklånsudbydere på online kviklån markedet. Bag KasseKreditten.dk står erfarende kræfter indenfor kviklån med udstikkere til flere af de erfarende udbydere af kviklån på markedet. KasseKreditten er kendt for en til tider ret massiv markedsføring på TV. Følgende er vores forsøg på en objektive anmeldelse af KasseKreditten.dk.

KasseKreditten.dk i stikordsform:

  • Du kan låne mellem 3.000 DKK og 15.000 DKK hos KasseKreditten.dk
  • Ud skal være over 21 år for at kunne optage et lån hos KasseKreditten.dk
  • Nem og hurtig vurdering om du kan optage et lån
  • Du må ikke stå i RKI’s kreditregister
  • Du skal give adgang til skatteoplysninger via e-skat
  • ÅOP 319,7 %

Besøg KasseKreditten.dk

KasseKreditten.dk anmeldelse

Det er vores vurdering, at KasseKreditten.dk leverer et udmærket produkt, der svarer nogenlunde til de fleste andre online kviklånsvirksomheder. Såfremt du er struktureret til at betale lånet hurtigt tilbage, er det ikke så risikabelt at optage et lån hos KasseKreditten.dk. Men såfremt du allerede nu fornemmer, at det kommer til at være svært at tilbagebetale dit lån, så anbefaler vi dig indtrængende om at overveje, om det er nødvendigt med et lån? Og om det ikke er muligt, at få et lån i banken i stedet for, da kviklånsrenter kan være relativt høje og svære at afdrage.

Fordele ved KasseKreditten.dk:

 • 100 % dansk foretagende, hvilket gør det lettere at kontakte og forhandle med virksomheden såfremt der opstår en tvist

Ulemper ved KasseKreditten.dk:

 • Kræver adgang til dine skattepapirer, Selvom det for såvidt er forståelig, så er det vel private oplysninger, som man ikke altid ønsker at dele.
 • Du skal have NemID for at kunne låne, hvilket kan udelukke nogle.
 • Et ÅOP på 319,7 % er betydeligt, men det er vel tæt på industristandarden

Om KasseKreditten.dk

KasseKreditten er en af de nyeste spiller på kviklånscenen. Der er de senere år dukket en lang række nye online lånemuligheder op og KasseKreditten.dk er en af disse. KasseKreditten.dk er ejet af Finans247 APS som er registreret af Finansstyrelsen og derfor følger de gældende danske regler. Finans 247 APS er stiftet i 2016. Finans 247 APS er et 100 % dansk ejet selskab og deler adresse med Minifinans.dk.

 Kontakt KasseKreditten.dk

KasseKreditten holder til på den fine adresse Bredgade 75, 1260 København K.

Hvis kan også skrive til KasseKreditten.dk på;

Info@kassekreditten.dk

Eller du kan ringe på telefon: 71701060

Besøg KasseKreditten.dk

Disclaimer

Vi bestræber os for så vidt muligt om, at være objektive i vores anmeldelser. Vi vil dog understrege, at denne artikel gør brug af affiliate links. Dette betyder, at vi får et honorar for hver person, der clicker sig videre til KasseKreditten.dk fra denne hjemmeside. Honoraret går til at vedligeholde denne hjemmeside og fortsat levere informationer om finansielle produkter. Såfremt du ikke er interesseret i, at denne hjemmeside får et honorar for at formidle kontakten, kan du blot vælge ikke at gå videre til KasseKreditten.dk igennem vores hjemmeside. Det skal understrege, at det ikke koster dig noget, at gå igennem vores hjemmeside, da det alene er en sag mellem selskabet og os.