CFD Aktier | Handel med CFD stocks | CFD derivater

Når man handler med CFD’ aktier skal man gøre sig klart, at man ikke mangler med almindelige aktier. CFD’er er ikke langsigtet investeringer men en kortsigtet derivat. Samtidigt er det vigtigt at huske, at en CFD ikke nødvendigvis er en “fysisk” aktie. En af de afgørende ting, som man skal huske, når man handler med CFD’er er at finde en ordentlig CFD broker med et fornuftigt udbud af CFD aktier.

Mæglerens udbud af CFD aktier

Stor forskel på hvilke aktier som CFD mæglerne udbyder. De fleste online CFD mæglere tilbyder generelt de store og mest omtalte aktier på børsen a la Apple, Google, Tesla og Ebay. Når det kommer til de mindre aktier er det straks færre CFD mæglere, der udbyder disse aktier som CFD. Når man kigger på Skandinaviske aktier – for ikke at snakke om Danske Aktier – bliver det straks mere begrænset. Nogle af de mere velassorterede mægler på nettet, herunder Plus500, tilbyder dog flere af de mest populære aktier på den danske C20 børs blandt andre Vestas, Coloplast og Pandora A/S som CFD’er.

Handel med CFD aktier med Plus 500

En af de brokere, som vi bruger på denne side, og som vi finder er en udmærket måde at komme i gang med CFD handel med aktier på, er Plus500 med bemærkningen “Your capital is at risk” et udmærket afsæt. Endeligt er det en af de CFD mæglere, der rent faktisk findes på dansk, hvilket gør det lettere at overskue. Hvis ikke Plus500 skulle falde i din smag, er der en masse gode CFD brokere derude, hvoraf flere af vores favoritter figurere på denne side. Blandt andet eToro – se anmeldelse andetsteds – er populær blandt mange af de mindre øvede, da siden tilbyder handlende, at de kan hægte sig på andre og succesfulde handlende og handle når disse handler.