Bitcoin handel – Bitcoin køb

Bitcoin køb

 

De senere år, er interessen for cryto currencies og særligt Bitcoins eksploderet. I dag har mange investorer og andre Bitcoins eller er i alle fald på vej ind i markedet. I denne artikel vil vi give en kort introduktion til nogle af de muligheder, der er for at komme i gang med bitcoin handel eller med andre krypto-valutaer.
Hvis du er interesseret i, at investere i Bitcoins, så er her en oversigt over de letteste metoder. Bitcoins kan handles på mange forskellige måder.

Bitcoin handelsplatform

Før du kan komme i gang med Bitcoin handel må du have en online bitcoin handelsplatform. Det vigtigste spørgsmål, som du bør tage stilling til, er om du vil eje dine egne bitcoins eller, om du vil spekulere i udviklingen i bitcoin. Hvis du er til at eje bitcoins, så skal du have fat i en bitcoin bærs samt en bitcoin wallet. Hvis du er til at spekulere i bitcoins bevægelse, og ikke behøver selv at eje bitcoins, men blot indgå “væddemål” om bitcoins prisbevægelse, at så er det mere differencekontrakter (CFDer), som du bør handle bitcoins med.

Bitcoin handel med CFD’er

Mange handler med Bitcoin ved hjælp af CFD’er (Contracts For Difference eller differencekontrakter) gennem en broker. Når du handler Bitcoin igennem CFD, handles Bitcoins som aktier eller enhver anden form for aktiver. Med CFDer kan du enten vinder eller taber på en position afhængigt af, kan du gå “lang” handel, og tror på at værdien af den position, som du har taget vil stige eller “kort” handel, og tror på værdien af en aktie eller en anden form for aktiv til at falde. Med CFDer ejer du ikke selv Bitcoins, men du spekulerer alene i hvilken retning værdien af aktivet – i dette tilfælde Bitcoin – udvikler sig indenfor en given periode.

 

Top CFD mæglere til Bitcoin handel er:

eToro

Disclaimer: Meget volatilt investeringsprodukt. Risiko for tab af kapital.

AvaTrade

 

Fordelene ved CFD-handel med Bitcoins er:

– Højt sikkerhedsniveau. Du ejer ikke Bitcoins, og derfor er der ingen risiko for hacking og derved at du mister bitcoins.

– Muligheden for at geare dine investeringer
– Bitcoin handel er lettere end at købe bitcoins på en exchange.

 

Bitcoin børser – Bitcoin køb

En anden måde at handle Bitcoins på er via en Bitcoin børs, eller exchange om man vil. En Bitcoin Exchange er en børs, hvor du kan købe og sælge Bitcoins online.

I øjeblikket er de mest berømte Bitcoin-børser på markedet:

Coinbase

CEX.IO

Poloniex

Bitcoin.de

 

Fordelene ved at bruge Bitcoin Exchange i Bitcoin er:

Du kommer til at eje dine Bitcoins
Du behøver ikke at forny aktiver og betale nye gebyrer fra tid til anden for at holde dine   positioner
Når du er i Bitcoin handel, er det godt at kende nogle af de bitcoin værktøjer, som er med til at drive kryptohandel. Her er de vigtigste:

Bitcoin Wallet

Ligesom ægte mønter skal din Bitcoins have et sted at bo. Bitcoins har brug for en tegnebog. Da Bitcoins er digitale, er en Bitcoin Wallet ikke en ”normal” tegnebog, men et software program. De mest populære Bitcoin wallets eller tegnebøger (og andre Bitcoin wallets til andre cryptorage tegnebøger) er Electrum.org, Blockchain.info og Jaxx.io. De fleste Bitcoin tegnebøger er gratis. Bitcoin-tegnebogen giver Bitcoins mulighed for at blive udvekslet med andre mennesker over hele verden. Du har brug for en Bitcoin tegnebog til at købe og sælge Bitcoins. Med mindre du handler med Bitcoins som CFDer skal du have en Bitcoin wallet, når du handler med Bitcoins.

Bitcoin køb – BlokTrail

En anden meget vigtig ting, når man handler med Bitcoins på en Bitcoin børs er BlockTrail, som er et Bitman-ejet produkt, der hjælper dig med at teste din Bitcoin-adresse og sikre, at børsen accepterer dine købs- og salgstransaktioner. BlockTrail er bedst kendt for sit Bitcoin-mining power. BlockTrail fungerer også som en Bitcoin tegnebog.

Ransomware

Et af de problemer, der er ved Bitcoin handel på en børs, er Bitcoin røvere. Bitcoin ransomeware er uhyggelige computervirusser, der låser dine filer og kræver Bitcoin løsepenge for at åbne dine filer. Hvis du er offer for ransomware, skal du kontakte en ekspert, som kan hjælpe dig med at betale løsepengene hurtigt. Hvis du vil undgå ransomeware programmer mens du er på Bitcoinbørsen, bør du måske handle med CFD’er i stedet for (se første afsnit i Bitcoin-handel artiklen).