Bitcoin forudsigelser 2018 – Bitcoin 2018

Der er to skoler inden for Bitcoin forudsigelser 2018 – dem der tror, ​​at Bitcoins fortsætter op og dem, der tror, ​​at Bitcoins er dette århundredes boble og ikke til at regne med. I denne artikel vil vi forsøge, at fremlægge nogle af de mest interessante synspunkter og Bitcoin forudsigelser for 2018.
Vi har samlet de tre skoler indenfor bitcoins og bevægelsen i 2018 samt fremhævet nogle af de mest fremtrædende repræsentanter for tendensen. Næsten alle er enige om, at boblen vil briste i sidste ende, men bare ikke når det sker.

Bitcoin forudsigelse 2018 – op op op

Selvom alle synes at være enige om, at bitcoin boblen vil briste på et tidspunkt, så tror mange Bitcoin handlere, at dette ikke vil ske i den nærmeste fremtid. Til denne gruppe befinder mange af de store Bitcoin handlere sig, som stadig er drivkraften i Bitcoin, der stadig mangler at have investeringer fra mange af de store institutionelle investorer. Og hvorfor ikke, vi har alle troet på, at eventyret ville stoppe i lang til nu, og det modsatte er sket.

Bitcoin forudsigelse 2018 – På vej ned

Nogle af de mest fremtrædende mennesker i “pengeverden” som Warren Buffett og Robert Shiller (der har modtaget en nobelpris i økonomi) har forudsagt, at Bitcoin-boblen vil briste og forudsage betydelige problemer i en stor maveplasker. Ingen af ​​disse fremtrædende herrer vil dog sætte en dato på forudsigelsen, heller ikke om det bliver i 2018.

Bitcoin forudsigelse 2018 – går op … og derefter ned

Hvert år sender den internationalt kendte bank, Saxo Bank, ti vilde forudsigelser ud for det kommende år. Det sjove er, at flere af forudsigelserne faktisk synes at blive opfyldt hvert år. En af Saxo Banks ti vilde forudsigelser for 2018 vedrører selvfølgelig Bitcoins. Saxo Bank vurderer, at en Bitcoin vil stige op til 60.000 USD i 2018, for derefter gå ned i 2019, og her  mener de altså virkeligt ned. Saxo Bank vurderer, at Bitcoins vil falde til dets “grundlæggende produktionsomkostninger” svarende til omkring 1.000 USD i 2019.

Bitcoin 2018

Bitcoins blev skabt af Mr. Satoshi Nakamoto og nævnes første gang i essayet “Bitcoin: A Peer-to-Peer Electronic Cash System”. Der hersker stor forvirring om, hvem Mr. Satoshi Nakamoto i virkelig er, og der har været mange forskellige forretningsfolk og computereksperter, der har taget æren for bitcoins og forsøgt at tjene penge på navnet. Internationale medier som CNBC har bragt mange historier om forskellige påståede skabere af Bitcoin, men skaberen af bitcoins er endnu ikke identificeret. Og da skaberen / skaberne af ​​Bitcoins selv vurderes til at have tæt på en million bitcoins, er han/ de meget velhavende. I 2017 har Bitcoins mangedoblet sin værdi, og det vil være spændende at se, hvilken vej Bitcoins vil gå i 2018.

Bitcoin handel 2018

Du kan vælge at investere i bitcoins selv, eller du kan vælge at handle med kontrakter, hvor du ikke selv ejer bitcoins, men tjener de samme penge, hvis du “rammer” rigtigt.

Hvis du vil handle bitcoins på børser kan du for eksempel benytte:

AvaTrade

Hvis du vælger at handle med differencekontrakter (bevægelsen) man du for eksempel benytte:

Coinbase