Binære optioner robot

Denne artikel handler om binære optioner robotter. En robot i denne sammenhæng er et software-program, der er designet til at købe og sælge et aktiv under nogle givne forudsætninger. Der er tale om et program, der handler automatisk, og der er derfor ikke et egenligt menneske bag en robots handler, de sker automatisk, men robotten er programmeret af mennesker.

Hvad er en binære optioner robot?

En binær optionsrobot er et software program, der er programmeret til at købe og sælge optioner på givne punkter. Det er oftere at roboterne er lavet til CFD’er (differencekontrakter), hvor der er større penge at tjene, men hvor risikoerne også er store. CFDer er generelt for de mere øvede. Selvom robotterne ofte er lavet til CFD’er, så findes der også binære optioner robotter, og delte meninger om disse.

Binære optioner robot er ofte forbudt af mæglerne

Vær opmærksom på, at flere binære optionsmæglere ikke tillader brug af binære optionsroboter eller forex roboter, som de oftest er. Eksempelvis tillader 24Option ikke brug af robotter i forbindelse med handel med binære optioner hos denne mægler. Der er flere anmeldelser af brugere på nettet, der netop er en øredøvende kritik af dette faktum. Vi tager ikke stilling til dette faktum, men konstatere bare, at flere af de ledende binære option mæglere ikke tillader en binære optioner robot, og at de i yderste nødstilfælde til hindre dig i, at modtage din gevinst, hvis du har brugt en sådan.

Virker en binære optionsrobot?

Vi har ikke set det sidste til robothandel, ingen tvivl om det, men om robotterne rent faktisk virker, det er vi ikke helt sikre på. Der er ingen tvivl om, at der er dygtige folk, der er begyndt at designe cfd og binære optioner robotter. Der er nok nogle robotter, der har en god track record, men vi kender ikke nok til det. Det eneste vi ved er, at det er på nettet, som indenfor mange andre områder, hvis det lyder for godt til at være sandt, så er det for godt til at være sandt.