Binære optioner markedsoversigt

Selvom markedet for binære optioner stadigvæk er en meget lille marked i forhold til andre og større finansielle markeder (eksempelvis differencekontrakter eller CFD’er) og forsvindende lille i forhold til bookmakerne, som der også er klare paralleller til, så kommer der hver dag nye mæglere til, og gør markedet endnu mere uoverskueligt end det er i dag. I denne artikel vil vi søge at kaste lidt lys, hvilke binære options mæglere, der er de største på markedet og derved markedsledende indenfor binære optioner.

Binære optioner markedsledere

Det er svært, at få et præcist overblik over de forskellige mægleres omsætning, men på baggrund af Google trafik, artikler i forskellige medier og egne erfaringer, vil vi alligevel gøre forsøget på, at give en ide om størrelsen af de forskellige ledende mæglere. Det understreges, at det ikke er en anbefaling men mere en orientering, som man så kan inddrage i sin udvælgelsesproces af den rigtige broker for en, hvis man vil prøve kræfter med binære optioner.

BDSwiss.

På Internettet og ikke mindst i Skandinavien er BDSwiss nok de største på markedet. Succesen skyldes ikke mindst, at mægleren er relativt driftsikker og ikke så sex’et, nærmest lidt tung. Man ved hvad man får, og det er populært ikke mindst i Tyskland, Italien og Danmark. BDSwiss hovedkontor er på Cypern, men styres vel reelt fra Tyskland og Østrig. Du kan læse vores BDSwiss anmeldelse og erfaringe andetsted på denne side.

24Option

Er den nye frække dreng i klassen. Her er der flere konkurrencer og store sponsorater a la Juventus. Siden vokser i disse år, men er særligt stærk i Italien og vist også i Japan. Hovedkontoret er også her på Cypern. 24Option er vel en af de hastigt voksende binære optionsmæglere derude. Du kan læse vores 24Option anmeldelse andetsteds på denne side.

Anyoption

Igen en lidt tungere mægler, der satser på det sikre og overskuelige uden de store dikkedarer. Mægleren er andre steder blevet skønnet til at have omkring 20 % af markedet. Hovedkontor på Cypern, men er vel delvist styret fra Israel.

Banc De Binary

Her gætter vi lidt. Det er en af de tidlige mæglere indenfor det handel med binære optioner, men har haft nogle problemer med myndighederne forskellige steder. Vi kender ikke mægleren så godt eller sagerne med myndighederne, men har af samme grund valgt ikke at tage dem ind på vores side.

IG

Er en af de største CFD koncerner i verden og de største i UK og Australien. Det er vurderingen, at de også – selvom de ikke er lige så store på det binære område – også er en af de større mæglere. Da vi ikke kender produktet så godt, er de endnu ikke inddraget på binaereoptionsguide.dk.

ETX Binary

Dette er et af de seneste skud på stammen. ETX platform er primært kendt indenfor CFDer men i den senere tid har platformen også gjort sig indenfor binære optioner. ETX er endnu ikke så førende indenfor binære optioner som indenfor CFD’er og sikkert heller ikke som eksempelvis 24Option, men de er gennemregulerede og efter vores mening meget gode.

De fleste binære options brokere er white label

En af de ting, som er vigtigt, at holde rede på, er de såkaldte “White label” mæglere. En White label mægler er en person eller en gruppe personer, der køber sig til retten til at bruge en anden mæglers software og i mange tilfælde direkte køre på den anden udbyders infrastruktur, support etc. Der er ikke noget galt med at være en White label mægler, tvært imod er det relativt sikkert for white label mægleren, der som oftest kun skal betale for markedsføring, og han/ hun er sikret på i drift osv.
Samtidigt er det ofte til fordel for de handlende, da white label brands er med til at skærpe konkurrencen og kan derved være med til, at få presset prisen ned på spreadet (den forskel mellem købs- og salgspris, som man betaler for at handle hos brokeren for ulejligheden).