Binære optioner Danmark

Omfanget af handel med binære optioner i Danmark er stadigvæk relativt begrænset, og binære optioner har ikke på samme måde som i for eksempel Italien og Tyskland fået tag lige så mange spillere i Danmark som tilfældet er i de store Europæiske lande i mod syd. Men flere synes at have fået øjnene op for binæreoptioner, således indikerer Google Adwords data, at søgevolumen på “Binære optioner” mere end fordoblet indenfor det seneste halve år i Danmark. Som nævnt flere gange på Binareoptionsguide.dk har binære optioner mange lighedspunkter med betting, eller spil på oddset om man vil, omend man indenfor binære optioner spiller på markedet og ikke fodboldresultater, heste, roulette eller poker. At binære optioner ikke er slået igennem i Danmark på samme måde som i andre lande i Europa kan også skyldes, at oddset og betting som bekendt er lovligt i Danmark, mens mulighederne for at spille på sportsresultater i eksempelvis Tyskland er noget mere begrænsede. En afgørende forskel på oddset og binære optioner er naturligvis, at viden om markedet, valutaers bevægelse og aktier generel især i forbindelse med længere varende væddemål giver en fordel, som vel ikke på samme måde er at finde i bookmaking.

Binære optioner Danmark

I Danmark er binære optioner som sagt en relativt begrænset størrelse, der først i den seneste tid for alvor har vundet indpas herhjemme. Nettet er fuldt af sider, som handler om, hvor let det er, at tjene penge på binære optioner, men denne form for “tjen penge hurtigt” sider er naturligvis ikke til at stole på. Der er ingen lette veje til at tjene penge på, og heller ikke binære optioner vil være din indgang til lette penge. Binære optioner er først og fremmest underholdning og en mulighed for at komme til at kende trader-markedet bedre – og i mange tilfælge billigere – end ved at købe reelle aktier. Der er vel tre former for binære options-tradere i Danmark:

  • Den nye trader: Ønsker at lære at investere. Med binære optioner er det billigere at komme i gang med at investere end et regulært køb af aktier, hvor en investering under flere hundrede tusinde kroner ikke rigtigt rykker. Oddsene ved Binære optioner er naturligvis dårligere end på aktiemarkedet eller i forbindelse med CFD køb (derivater), men det er billigere at komme i gang, og det koster næsten altid dyre lærepenge at lære at investere.
  • Semipro’en: Indeholder dem, der følger med i markedet, kan lide at satse, og som ikke ønsker, at hæfte for mere end de har satset (hvilket kan være tilfældet i forbindelse med gearede investeringer i særligt uheldige tilfælde.
  • Spilleren: Denne gruppe var den første, der tog binære optioner til sig. Mange af disse er pokerspillere, oddsetspillere eller kasinospillere, og elsker suset fra et godt spil og er faktisk ret gode til det. Binære optioner har meget samme struktur som et væddemål på en fodboldkamp, men indeholder markeder, der køre hele tiden, og ikke er begrænset af en 90 minutters fodboldkamp eller et bestemt hestevæddeløb.

Danske binære optionsmæglere

Der findes ikke på nuværende tidspunkt særligt danske binære optionsmæglere. Flere mindre “white label” mæglere (mæglere, der køber alt software af et eksisterede brand og kun investerer i eget brand) er ved at skyde frem, men kun i begrænset omfang. Der findes flere white labet mæglere, der er startet af danskere – særligt på Cypern og Malta – men ikke en unik Dansk binære optionsmægler. Den mest populære binære optionsmægler i Danmark er for tiden den Tysk/ Cypriotiske binære options broker – eller mægler om man vil – BDSwiss, der igennem længere tid har været blandt de foretrukne mæglere i Norden. Men også de stort satsende 24Options, der sponsorerer Juventus og Boris Becker – må forventes at være på vej frem.