Binære optioner bonuskoder

Som beskrevet på er der flere ting, som du bør være opmærksomhed på når du skal finde den rigtige binary options mægler for dig. En af de ting, som du bør være særligt opmærksom på i forbindelse med at du registrerer dig til en mægler er, om binære optionsbrokeren tilbyder en bonus og ikke mindst, om der i den forbindelse tilbydes en yderligere bonus igennem en bonuskode eller en promoveringskode.

Hvad er en bonuskode?

En bonuskode er en særlig kode som en bookmaker eller i dette tilfælde en binære options-mægler tilbyder sine kunder for at benytte netop deres mægler. Bonuskoden er oprindeligt tiltænkt som offline markedsføring, som er med tiden blevet en fast del af mangle bookmakere og online binary options brokers og CFD platforme. Når man vælger at registrere sig hos en binære optionsmægler vil der være et særligt felt, der spørger til om kunden har en bonus kode, og her skal man normalt skrive koden for at være berettiget til at modtage den ekstra bonus.

Bonuslink uden unik bonuskode

Fra nogle hjemmesider til nogle binære optionsmæglere er det ikke nødvendigt at skrive en kode så længe at du benytter et af henvisningssidens links (en henvisningsside er en hjemmeside som denne). I forbindelse med bonusaftaletilbud mellem en hjemmeside og en binære optionsmægler uden en decideret bonuskode er det afgørende, at man sletter sin historik på sin browser for at mægleren kan se, at kunden kommer fra en henvisende hjemmeside med en særlig bonusaftale. Dette gøre på forskellig måde fra browser til browser:

Hvis det er ”Chrome”, der er din foretrukne browser skal du starte med at trykke på ”historik” og derefter ”Vis hele historikken” og til ”Rediger elementer” og til sidst ”ryd alle browser data” og ”ryd browser”

Hvis det er ”Firefox”, der er din foretrukne browser skal du først trykke på ”historik” og derefter ”Historik de seneste 7 dage” (hvis det er indenfor dette tidsrum du har besøgt den pågældende broker sidst og derefter sletter du besøgene hos besøgene manuelt fra din historik.

Hvorfor er en bonuskode en fordel

En bonuskode er som udgangspunkt ekstra penge, der betales alene for at overtale dig til at benytte en bestemt optionsmægler frem for en anden. Med andre ord er det en form for rabat, som mægleren tilbyder for at du skal benytte netop deres platform. Det er med andre penge, som man lige så godt kan tage med på vejen. det anbefales dog, at man ikke benytter en hvilken som helst broker bare fordi de har en god ekstra bonus i form af en bonuskode. Vælg en broker som du alligevel vil benytte og undersøg om denne har en god bonuskode. Hvis du har fundet flere forskellige binary options brokers, som du alle gerne vil benytte er det fint, at kigge efter en broker med en god bonuskode.

Gennemspilningskrav for bonus

Et element, som det godt kan betale sig at orientere sig omkring er om der er et såkaldt yderligere wager-krav (gennemspilningskrav) forbundet med bonuskoden. Der er ikke noget, der er gratis i verden (eller ikke meget i alle fald), og heller ikke i forbindelse med bonuskoder. En bonuskode er designet til at få dig til at vælge en bestemt options-broker og investere/ spille igennem denne mægler. Derfor er der ofte krav om, hvor mange investeringer, som man skal gøre før end ud kan hæve bonusen. Dette står gerne i terms hos binary options brokeren.

Nogle bonuskoder hos kendte og Skandinaviske binære optionsmæglere

Her har vi skrevet nogle af de binære optioner bonuskoder, som vi har kunne finde ned (Binæreoptionsguide.dk er ikke ansvarlig for validiteten af koderne, der kan være ændret):

EZ Trader.  Bonuskoden “Binaryoptionsmax”. Giver en 10 % yderligere bonus ovenpå alle eksisterende EZtrader bonus’er.

Option888 “Binaryoptionsmax”. Giver ret til en 200% bonus på indskud op til 15.000 DKK (£2.000).