Binære Optioner begynderguide

Når du gambler eller investerer i binære optioner har du muligheden for spille på en række forskellige objekter så som guld og sølv eller råvarer som olie og naturligvis forex og aktier. Følgende binære optioner begynderguide kan forhåbentligt hjælpe dig lidt på vej. 

Hvordan fungerer binære optioner?

Når du gambler på binære optioner spiller du på om prisen på de genstande du har valgt bevæger sig opad eller nedad. Binære optioner handler om forskellen i prisen på et objekt – hvornår stiger og falder værdien af en genstanden på markedet. Spilleren gambler afgør, inden han/ hun sætter pengene på et udfald hvor mange penge han/ eller hun ønsker at satse på forandringen i objektets værdi inden for bestemt tidsramme. Afhængig af væddemålet varierer ”oddset” på det væddempl, som gambler får hos sin binære optionsmægler/ broker typisk mellem 65% og 90% alt efter væddemålet.

Eksempel på en enkel binære options strategi

Mange der spiller på binære optioner vælger at investere efter de forskellige tendenser i markedet. Spillerne kigger ofte på diagrammer – som f.eks lysestage diagrammer/ candlestick diagrammer, og vælger på denne baggrund at spille på, om værdien på et objekt indenfor en bestemt tidsperiode skal op eller ned. Der findes en lang række forskellige strategier som mange sværger tilmed større eller mindre succes, og man skal passe på med, at tro at en bestemt metode eller strategi er vejen til sikre penge – det er der ikke noget der er. Mange ”professionelle” investorer har deres egen strategi, som de gerne vil dele med dig. Men pas på. Et godt råd herfra vil være, at læse lidt om binære options strategi, og prøve at se hvad der virker for dig .

Grafisk trend analyse

Et af de mere populære strategier indenfor binære optioner er at spille ud fra grafiske tendenser. Grafisk trendanalyse handler om at følge allerede eksisterende tendenser i en kurve. Meget ofte vælger spillerne at følge en allerede eksisterende tendens i med håbet om, at tendensen vil fortsætte sin trend lidt endnu. Det skal samtidigt understreges, at det procentvise payoff ved at satse på, at en eksisterende tendens vil fortsætte naturligvis er lavere end at satse på, at tendensen vil blive brudt.