Bedste Webhotel

Et webhotel eller webhosting er fundamentet for din hjemmeside. Det er på Webhotellet, at din hjemmeside befinder sig og dit valg af Webhotel er med til at bestemme kvaliteten af din hjemmeside. Det er for eksempel afgørende for din placering på Google, at hjemmesiden har et abonement med  server speed, Uptime, Support, pris og sikkerhed.

Det er samtidigt en god ide, at gøre sig sine overvejelser omkring et .dk domæne, hvilket en række af de førende webhoteller ikke tilbyder, men hvor flere af de nordiske – lidt dyrere og ofte mindre effektive webhoteller – tilbyder.

Bedste Webhotel – Liste over nogle af de bedste

Der er mange holdninger til, hvem webhoteller der er de bedste og hvorfor. For at blive kloggere på dette bør du se vores bud og argumenter. Hvis du har brug for mere materiale, anbefaler vi dig, at læse nogle af glimrende artikler, som findes derude. Hvis du – som os – ikke ønsker at bruge for meget tid til at vælge et webhotel, er de listede webhoteller gode bud – ikke for dyre og rimeligt dirftsikre. Her er nogle nedslag til nogle af de bedste webhoteller:

Navn Pris/ kvalitet? .DK domæner? Tilbyder WordPress?
One.com ok Ja Ja
Unoeuro ok Ja ja
Godaddy Ret god Nej Ja
Namecheap (testvinder) God Nej ja
Bluehost Lidt dyrt Nej Ja

Vi er her afstået fra at give de forskellige webhoteller karakterer, da argumentationen derved ville blive mere teknisk, det findes andetsteds på denne side. Alle Webhoteller på denne hjemmeside er fine.

Vores valg af bedste webhotel – Namecheap og One.com

Her er der to mulighed alt efter om du leder efter et internationalt webhotel, eller om du vil have muligheden for et .dk domæne.

Internationalt er vi nok mest til Namecheap, som vi ofte selv har brugt. Namecheap er driftsikker, relativt billigt og med generelt gode data og stats. Prisen for bedste webhotel går til Californien og Namecheap.

.dk domæner gør ofte det hele lidt dyrere og mere besværligt, men hvis vi selv skulle vælge et webhotel samme sted som domænet er købt, hvilket er det mest almindelige ville vi nok benytte danmarks farvorit One.com.

Webhotel WordPress

WordPress er den den mest populære måde at lave en blog eller hjemmeside på. WordPress er i alt sin enkelthed verdens mest benyttede CMS, som er det system, der klarer indhold og opbygning af hjemmesiden. Det er ikke alle web hoteller, der sælger hosting til WordPress, men de mest etablerede gør og det er efter vores mening et must for at være det bedste webhotel, at man tilbyder webhotel til WordPress. Alle de valgte webhoteller i denne artikel er webhotel til WordPress.

Billigt Webhotel

Det er vigtigt at understrege, at der er mange billige og ofte gratis muligheder for webhosting på nettet. Når vi i denne forbindelse afstår fra at komme nærmere ind på disse er det, fordi langt de fleste blogge og hjemmesider generelt – når de begynder at få trafik – vil komme til kort med de helt billige abonementer på webhoteller. Det er vores erfaring, at det bedre kan betale sig, at betale lidt ekstra for et webhotel end den helt billige løsning.

Find Webhotel

Se ovenstående eller søg på internettet. Der findes mange gode og velfungerende webhoteller derude, og med lidt research kan det være, at man finder et andet og lige så velvalgt webhotel, som dem vil har stillet op her. Det er bare om, at komme i gang med at finde webhotel, men husk, at det kan være lidt besværligt at skifte webhotel, når man først er i gang, så kig dig ordentligt for inden du bestemmer dig.

Webhotel rabatkode

Det er i øvrigt en god ide, at kigge sig om efter gode tilbud, når man skal købe webhotel til sin hjemmeside eller hjemmesider. Der er rigtigt meget konkurrence derude og det betyder, at der er penge at spare. Se blandt andet efter gode tilbud og webhotel rabatkoder andet steds på denne side. Men generelt er Webhotel rabatkode en gode, som man skriver ind i forbindelse med købet og derfor får en rabat.