BDSwiss Erfaringer

BDSwiss erfaringer

En af de mest kendte og brugte binære optionsmæglere på nettet var uden tvivl den Cypriotiske/ Tyske  BD Swiss. Platformen har eksisteret siden 2012 og var en af de nordiske og de tysktalende landes favorit binære optionsmægler. I dag handler BDSwiss alene med CFDer (differencekontrakter). Dette er en artikel om BDSwiss erfaringer og generelt om virksomheden.

Tilmeld dig BDSwiss

Summary:BD Swiss er et sikkert valg af CFD platform

Samlet set er det vores vurdering, at BD Swiss er et godt og driftsikkert tilbud til de handlende. Brokeren er betydelig på flere af de vigtigste markeder europæiske markeder og derfor et ofte benyttet valg for mange. På minussiden er en middel tilbagebetalingsprocent og et design og system uden den store innovation. Kort sagt er BDSwiss en CFD-mægler som tyskerne kan lide det – driftsikkert, men uden for meget ekstra.

Fordel 1: BD Swiss er en overskuelig og enkelt platform

En af de store fordele ved BD Swiss er, at platformen er relativt enkelt og overskuelig og derved svarer godt til det behov, som de fleste, der vælger at handle med CFD’er og spread betting foretrækker, nemlig at det er let og overskueligt. Mange nybegyndere, der ønsker at prøve kræfter med investeringer, men endnu ikke er klar til mange aktier, CFDer og gearing foretrækker at få jord under neglene med CFD, og her er et let og overskueligt design en fordel, og det leverer BD Swiss.

Tilmeld dig BDSwiss

Fordel 2: Go big or go home

BD Swiss er som sagt en af de største mæglere på det altdominerende Europæiske marked og ikke mindst i Tyskland og på de Skandinaviske markeder, hvilket giver en hvis form for tryghed. En så stor mægler som BD Swiss har mere og tabe end de fleste, og det bør derfor forventes, at man må kunne forvente en ok behandling hos mægleren – det er simpelthen for dyrt for dem at lade være.

Fordel 3: BD Swiss er reguleret og ok

BD Swiss er reguleret af Cypriotiske CySEC, som sikre sig, at alt går rigtigt til. CySEC er en af de hyppigt benyttede regulerende myndigheder indenfor binære optioner, og er med til at sikre et nogenlunde reguleret marked.

Ulempe 1: Relativt lav tilbagebetalingsprocent

En af de aller vigtigste ting hos en binær optionsmægler er altså tilbagebetalingsprocenten. Handel med CFDer er altså at sidestille med gambling og spil hos en bookmaker, og her er det yderst vigtigt, at mægleren/ bookmakeren tilbyder en ordentlig tilbagebetalingsprocent sådan at penge strækker længere, og muligheden for gevinst er størst mulig. TIlbagebetalingsprocenten hos BD Swiss er ikke lav, men den er altså heller ikke prangende, og her kunne man godt forvente mere. Tilbagebetalingsprocenten er mellem 65 og 85 % alt efter, hvad det er, som du investerer i.

Ulempe 2: Kedeligt design

Designet på hjemmesiden og de tekniske muligheder er altså ikke noget at råbe hurra for. Det er en udemærket og relativt driftsikker løsning, men altså ikke noget særligt og slet ikke noget, som man kunne forvente af en så stor og markedsledende broker mange steder i Europa. Det er driftsikkert, men det bør kunne gøres bedre.

 

Tilmeld dig BDSwiss

Ulempe 3: Ingen BDSwiss bonus

Som tilfældet er med en række af de førende aktører indenfor deres felt på Internettet, har BDSwiss ikke fundet det nødvendigt for deres markedsføring at gøre brug af en bonuskode eller en promotion kode og BDSwiss tilbyder ikke en særlig indbetalingsbonus til nye handlende. I stedet er det fra tid til anden muligt som eksisterende handlende, at blive tilbudt en særlig individuel bonus, men denne bonus gives oftest af BDSwiss salgsteam, hvis man er i kontakt med disse. BDSwiss medarbejdere har mulighed for, at tilbyde kunderne op til 30 % i bonus. Tilbuddet vil blive fremsat telefoniske eller e-mail kontakt mellem de handlende og BDSwiss medarbejdere. Det er ikke garanti, at man kan få bonussen, så vi anbefaler, at man kontakter BDswiss inden man indsætter penge.
Vær opmærksom på, at handel med CFDer kan være en risikabel affære, som kan ende med at koste dig dit indskud. Binære optioner tangerer i visse tilfælde gambling og problemer med, at styre sin trang til at investere eller spiller for mere end du har råd til at tabe, bør man søge professionel hjælp.

Tilmeld dig BDSwiss

Om BDSwiss

BDSwiss eller Banc de Swiss er en 100 % webbaseret CFD platform (tidligere handlede de med binære optioner), der har eksisteret siden 2012, og er altså en relativt nylig platform. BDSwiss er på trods af sit navn lokaliseret på Cypern, som I øvrigt langt størstedelen af binære optionsplatforme. BDSwiss er ejet af Keplero Holdings Ltd og reguleret på Cypern af CySEC under License number #199/13.

BDSwiss er især kendt som den foretrukne platform i Tyskland og Skandinaven, hvor mange har valgt platformen netop på grund af dens popularitet og deraf gennemprøvet hed. Siden er som reguleret af CySEC underlagt en del kontrol, der gør siden relativt troværdig.

BDSwiss får kritik for, ikke at have en særligt innovativ platform (SpotOption) samt ikke at have en overdrevet høj tilbagebetalingsprocent på mellem 65 % og 75 % samt en refund på mellem 0 og 10 %. Platformen er for dem, der ønsker en driftsikker platform uden de store overraskelser.

BDSwiss minimum indbetalingskrav og minimum udbetaling

For at kunne åbne en konto hos BD Swiss skal man indskyde minimum på $100. Det kan således ikke lade sig gøre, at registrere sig hos BD Swiss for mindre. Du kan handle for ned til $5 pr handel. Det mindste beløb, som du kan få udbetalt er $100. BDSwiss må på denne baggrund regnes som en af de mæglere, hvor startomkostninger må regnes som mere begrænsede end mange af de mæglere, hvor det er væsentligt dyrere at starte op. Dette betyder ikke, at BDSwiss er bedre end de andre mæglere på denne baggrund, blot at det er mindre ressourcekrævende at starte op.

Tilmeld dig BDSwiss

Vi håber, at denne artikel kan være med til at hjælpe dig med at finde den rigtige CFD mægler for dig. Vi har i alle fald været glade for at dele vores BDSwiss erfaringer med dig, og ønsker dig held og lykke i fremtiden og med dine fremtidige handler, hvis du kommer så langt i dine overvejelser. Husk CFDer indebærer stor risiko for den handlende, og din kapital er i fare.