Anyoption anmeldelse

Anyoption anmeldelse

Anyoption er en af verdens førende binære optionsmæglere. Anyoption er blandt markedslederne verdensmarkedet indenfor binære optioner. Sammen med BDSwiss og 24Option er anyoption vel en af de mest etablerede spillere på markedet for binære optioner.

Tilmeld dig Anyoption

Som det vil fremgå af denne Anyoption anmeldelse, så er anyoption et af de “sikre” valg, når det kommer til valg af binære optionsmæglere. Anyoption er ikke den mægler med de mest underholdende reklamer, sponsorater eller med den højeste tilbagebetalingsprocenter, men mæglere tilbyder sikkerhed og en velfungerende hjemmeside og god support. Mens store dele af markedet for binære optioner på Internettet er kendetegnet af små brokere der søger at få omsætning igennem nye spillere på markedet har anyoption allerede en fornuftigt kundegrundlag og offentlig kontrol, som er med til at gøre mæglere til et af de sikre valg.

anyoption erfaringer

Generelt bør man se sig godt for, når man skal udvælge sig en mægler til at udføre sine binære optionsforretninger for sig, at man tør betro mægleren sine midler. På samme måde som de færreste vælger en bookmaker, som inden har erfaringer med eller endsige hørt om, så bør man med så risikable investeringer indenfor binære optioner vælge en driftsikker og pålidelig mægler. En anmeldelse af anyoption vil altid fokusere på dette positive træk, og denne anyoption anmeldelse ønsker også at fremhæve dette afgørende træk.

Anyoption bonus

Som så mange andre handelsplatforme og spillefirmaer tilbyder anyoption en bonus til de handlende, som vælger at lade sig oprette som firmaet. Anyoption bonus tilbyder som oftest en anyoption bonus på op til 100 % på dit første indskud og jo højere indskud, jo større bonus. For at komme i betragtning til bonussen skal man registrere sig hos Anyoption og enten investere og prøve kræfter med binære optioner eller vente til anyoption tager kontakt til dig. Anyoption tilbyder en bonus i forbindelse med dit første deraf følgende indskud på op til 100 % afhængig af, hvor meget du ønsker at investere.

Anyoption bonus gennemspilskrav

Stort set på alle spil og investeringssider på nettet er der forbundet et gennemspilningskrav til en bonus. Gennemspilskravet har to formål: 1) at undgå misbrug af bonussen og 2) sikre udbyderen, at chancen for at tabe penge på den udbudte bonus er så lille som muligt. Hos anyoption er bonus gennemspilskravet på 15 gange bonussen, hvilket betyder at du, hvis du modtager 100 $ i bonus skal investere for i alt 1.500 $ i dine handler inden det er muligt, at få udbetalt din bonus.

Anyoption er ikke svindel

Binære optioner er for mæglerne – ligesom indenfor bookmaking – en forretning. Dvs. At du starter med at være bagud på point, og mægleren starter med at være foran på point. Det samme gør sig gældende med anyoption, der har en markant fordel til huset. At tilbagebetalingsprocenter på de enkelte bets er omkring 70 procent betyder ikke, at huset har 70 procents fordel, men det betyder, at mægleren har en fordel. Det skal understreges, at binære optioner først og fremmest er underholdning og at man i længden har svært ved, at tjene penge på det. Nettet er fuldt med “bliv rig hurtigt sider”, der anbefaler at man bliver rig på binære optioner, men det er så til gengæld fup – binære optioner er først og fremmest underholdning og en god træning til at spekulere I aktier og råvare, men ikke en let eller hurtig made til at blive rig på.

Tilmeld dig Anyoption

Anyoption og bitcoins

Anyoption var en af de første binære optionsmæglere til at tilbyde binær optionshandel med bitcoins. Siden 2013 har man hos anyoption kunne handle med bitcoins på anyoptions platform. Da bitcoins er et lidt andet marked end de fleste andre binære optionsmarkeder baserer bitcoin handlen hos anyoption med længere horisont og eksempelvis ikke på 60 sekunders handel.

Anyoption kontakt/ kundeservice

For at kontakte anyoptions skal du henvende dig indenfor markedernes åbningstider fra mandag morgen til fredag aften. Du kan henvende dig 24 timer i døgnet.

Anyoption Telefonnumre:

  • Storbritainen: +44 20 35141216
  • Cypern: +357 22030398
  • Frankrig: +33 170 726528
  • Tyskland: +49 305 683700568
  • Italien: +39 029 4751384
  • Spanien: +34 911 237253
  • Alle andre (inkl. Danmark): +44 20 80997262

Du kan også skrive til anyoption op e-mail: support@anyoption.com