Anmeldelse af BDSwiss

bdswiss anmeldelse

Tilmeld dig BDSwiss

BDSwiss Fakta (Banc De Swiss):

 • Grundlagt: 2012
 • Hovedsæde: Cypern (samt i Frankfurt)
 • Reguleret af: CySEC (Cypern)
 • Tilbagebetaling: 65-89% (High Yield 500%)
 • System bag: SpotOption
 • Tidshorisont af bets: 30 Sek, 60 Sek, 120 sek, 30min, 1h, 24h
 • Minimum første indbetaling: 100 €
 • Support: Live 24/7
 • Mulighed for demokonto: nej
 • Bonus: mellem 0-30%

Selvom markedet indenfor binære optioner er relativt ungt, så er der allerede ved at være en gruppe af binære optionsmæglere, der er ved at løbe fra de andre. Markedet for binære optioner minder på mange måder om bookmaker-markedet, og på samme måde som dette marked, er der nogle mæglere, som af forskellige årsager gør det bedre end de andre. Indenfor betting er det først og fremmest Bet365, der er ved at skille sig ud fra de andre, og indenfor binære optioner er det nok mest BDSwiss, 24Option og Anyoption, der er i stand til at distancere sig fra de andre. De tre er alle markedsledende forskellige steder i Europa alt efter, hvad befolkningen fokuserer på i de enkelte lande. En af de allerstørste, hvis ikke den største er dog BDSwiss. læs vores uafhængige anmeldelse af BDSwiss.

Tilmeld dig BDSwiss

BDSwiss er markedsledende i Norden og Tyskland

I Norden har de handlende igennem længere tid haft en svaghed for BDSwiss. Det er sikkert mange grunde til dette, men en af grundende til dette kan være, at vi i Norden har en svaghed for regulering og sikkerhed, og her fremstår BDSwiss som en af de førende. BDSwiss er – som de fleste andre binære optionsmæglere- hjemmehørende på Cypern men har ydermere, som en af de eneste mæglere, en afdeling på fastlandet i Frankfurt i Tyskland og er i det hele taget stærkt funderet i det tyske. Den stærke forbindelse til Tyskland og relative fokus på regulering og sikkerhed er i alle fald gået direkte i hjertet på de nordiske handlende, der i stort tal er blevet handlende hos BDSwiss. I Tyskland er det endnu mere markant og her er BDSwiss absolut markedsledende.

BDSwiss har en sikker platform

Hos BDSwiss finder du en sikker platform uden de store dikkedarer. Platformen er driftsikker og let at manøvrere på. Der er tale om en relativt standardiseret platform, som bygger på Spot Option 2.0 software systemet. Ikke sexet men driftsikkert. Det kræver derfor heller ikke den store viden, at kunne betjene BDSwiss platform, og de fleste kan gøre det intuitivt.
Hvis der er problemer tilbydes der service på tysk og engelsk 24/7.
Udbuddet af investeringsobjekter er på plads
Det driftsikre ved BDSwiss går igen i forholdet til udbuddet af investeringsmuligheder. Igen er for at drive en binær optionsplatform af høj klasse og ikke mere end det. Udover almindelige binære optioner tilbyder BDSwiss både Par, OneTouch og Stigen. Det samme gør sig gældende i forhold til de tilgængelige løbetider på væddemålene, hvor BDSwiss tilbyder de ”traditionelle” løbetider på mellem 30 minutter og 12 timer, suppleret med de lidt mere satsede korte løbetider som 30, 60 eller 120 sekunder.

BDSwiss er begyndervenlig

Det stamme fokus på form, funktion og regulering uden de store dikkedarer gør siden ideel for begyndere inden for binære optioner. Man kan meget hurtigt komme i gang med at handle og prøve kræfter med binære optioner sammen med BDSwiss. Ydermere er de relativt lave minimums handler på ned til 5€ gode for begynderen, der ønsker at få en fornemmelse af gamet før end den handlende våger sig ud i binær trading med større beløb.
Også for øvede handlende er BDSwiss et godt værktøj, hvis stramme design og brugervenlighed hjælper den handlende med at holde fokus på det det handler om, markederne og at forsøge at tjene penge.

BDSwiss tilbagebetaling til kunderne

Binære optioner handler om tilbagebetaling til kunderne. Generelt er tilbagebetalingen til kunderne hos BDSwiss (the yield) på mellem 65% og 89%, hvilket er udmærket uden at være fantastisk. Tilbagebetalingsprocenten giver naturligvis BDSwiss en fordel i forhold til kunderne på den lange bane på samme måde som eksempelvis bookmakerne her en fordel i markedet.
Tilbagebetaling på optionskontrakter giver et generelt et højere afkast. Hos BDSwiss tillades kunderne et maksimalt udbytte på op til 500% på optionskontrakterne. Hvis optionskontrakterne udløber ”Out of the money” har BDSwiss en relativt højt ”residual value” på 10%.

Tilmeld dig BDSwiss

Udvalget af underliggende aktiver

Der skal altid ligge et underliggende aktiv til grund for en binær handel, også selvom mægleren ikke selv køber op i markedet. Hos BDSwiss er udvalget relativt af underliggende aktiver relativt stort. Der findes omkring 170 underliggende aktiver at handle på baggrund af hos BDSwiss, hvilket er mange i forhold til mange af konkurrenterne på markedet.
Du kan handle med følgende grupper underliggende aktiver hos BDSwiss:

 • Optioner
 • Aktier
 • Indekser
 • Råvarer
 • ædle metaller
 • valutapar

BDSwiss mobil

Alle de store binære optionsmæglere tilbyder mobile løsninger, der kan hjælpe de handlende til at handle, når de vil, og hvor de vil. BDSwiss er ingen undtagelse. BDSwiss tilbyder handel via mobiltelefon og tablet, så man kan være klar, når lysten melder sig, og når markedet er ser interessant ud.

BDSwiss advarsel

Binære optioner er i bund og grund gambling og derfor er nogle af de faktorer, der gør sig gældende hos nogle af de mest succesfulde bookmakere sig også gældende hos de mest succesfulde mæglere indenfor binære optioner, og BDSwiss er som sagt ingen undtagelse. Underholdning og spænding er vigtige ingredienser af et succesfuldt forhold til kunderne og netop dette har BDSwiss forstået.

Når du har modtaget din bonus af BDSwiss, kræver mægleren, at du gennemspiller (wager) din modtagne bonus igennem 30 gange, inden at du kan hæve bonussen. Dette betyder, at hvis du for eksempel får 30 % som bonus på et indskud på 1.000 €, og derved får 300€ ekstra at spille for i bonus, så har du mulighed for, at hæve din gevinst inklusiv din bonus, når wager-kravet er mødt (i dette tilfælde ville wager-kravet være, at du har handlet for 9.000 €).

BDSwiss afrunding

BDSwiss er en udmærket platform for handlende med binære optioner, der sætter pris på en sikker og velreguleret mægler med fokus på sikker drift. Mægleren er en god måde at prøve kræfter med binære optioner på og giver gode betingelser for at koncentrere sig om det primære – gode handler – og ikke alle mulige uvedkommende faktorer elementer, der ikke har noget med handlerne at gøre. BDSwiss enkelte og driftsikre set-up har gjort mægleren til en af de største på binære options markedet.

Tilmeld dig BDSwiss