24Option demo

24Option demo konto

24Option er en af de mest kendte binære optionsmæglere på markedet. 24Option er kendt for fart og konkurrencer og minder mere om en bookie end en binære options mægler. De tilbyder gode tilbud og bonus. De har relativt høje krav til dit første depositum (250 $), men derfor kunne en demo konto være en mulighed. En demo konto er helt klart at foretrække for helt nye spillere. Det skal understreges, at du stadigvæk skal sætte 250 $ ind på din 4Option konto for at kunne lave en 24Option demo konto, men du er ikke nødt til at bruge de rigtige penge, som du har sat ind på kontoen.

Opret konto

24Option demo konto

For at få en 24Option demo account skal du registrere dig som alle andre, der ønsker at spille på 24option. Dette betyder, at du skal registrere dig og ansøge om en konto hos 24Option. Demo handler er den perfekte måde at lære at handle med binære optioner og få en god fornemmelse for, hvad det vil sige at handle med binære optioner, uden at det behøver at koste dig noget.
Det skal understreges, at demo kontoen hos 24Option er gratis, men at du er nødt til at foretage en første indbetaling for at få adgang til en 24Option demo konto. Demo kontoen bruger virtuelle penge, og det koster dig ikke noget. Det er en meget god måde at få følingen med handlerne, uden at det behøver at koste dig noget. Samtidigt er en demo konto en god måde at få afprøvet dine strategier på.

Hvordan virker en 24Option demonstrationskonto

For at komme i gang med din 4Option demokonto, skal du registrere dig med dine oplysninger op 24Option ved at bruge et af linkene på denne side. Når du har registreret dig, skal du indbetale mindst 250 $ på din konto. Der er tale om rigtige penge og IKKE virtuelle penge, som vil blive taget fra din konto. Når du har indbetalt pengene, skal du anmode om en 24Option demo-konto.

Vær mådeholdende

Husk at det ikke er nødvendigt at bruge de rigtige penge, som du har sat ind på din 24Option konto, da du anmodede om en demo-konto. Du er IKKE forpligtet til at bruge de penge, som du har sat ind på din konto for spille på din demo konto. Du kan frit hæve dit indskud, hvis demoen viste, at binære optioner ikke var noget for dig, forudsat naturligvis, at du ikke har spille for nogle af dine rigtige penge og tabt disse. Husk at vise mådehold.

24 Option er en af de største spillere på markedet for binære optioner i dag. De primære årsager til, at 24Option er en af markedets foretrukne internetmæglere er, at 24Option har været i stand til at skabe en aktiv og spændende platform, hvor der er spænding til brugerne. 24Option er vel nærmest at sammenligne med Bet365, som vel også er betting branchens friske indslag. Følgende er en anmeldelse af 24Option med vægten lagt på fordele og ulemper.

Opret konto

Om 24Option

24Option har været i stand til at køre deres platform deres spændende med forskellige konkurrencer og andre underholdende tiltag, hvor de handlende har haft mulighed for at vinde “gratis” penge på de handler, som brugerne alligevel ville foretage. De forskellige tiltag er naturligvis lavet for at få de handlende på 24Option til at handle mere, men hvis man er i stand til at modstå dette, så er konkurrencer og andre underholdende tiltag med til at forbedre oplevelsen af mægleren.

24Option er lokaliseret på Cypern, hvor de ligger side om side med mange af de andre online binære optionsplatforme.

 

Opret konto

Fordel 1: 24Option er underholdende

Som nævnt i indledningen til dette afsnit, er 24Option først og fremmest ledende indenfor underholdning. Lad det være sagt med det samme – binære optioner er først og fremmest underholdning på niveau med sportsbetting og lignende, samtidig med, at binære optioner er en god måde for nye handlende på aktiemarkedet eller råvaremarkedet, at lære at handle. Handel med binære optioner skal være spændende og underholdende, og det har få forstået som 24Option.

Fordel 2: 24Option er reguleret

24Optioner er en reguleret mægler (CySEC på Cypern), hvilket er med til at sikre, at tingene går rigtigt for sig. Samtidigt er 24Option medlem af Investor Compensation Fund (ICF), hvilket giver en økonomisk sikkerhed for brugernes indskud og indestående op til en grænse på € 20.000 (læs mere om dette på 24Options hjemmeside).

Fordel 3: 24Option kundeservice er i orden

Når man handler via nettet er det altid en god ide, at benytte en broker, som har en ordentlig “pipeline” til kunderne, og at kunderne føler sig hørt og taget alvorligt. 24 Option har en fin supportfunktion, der giver de handlende mulighed for at hente assistance, når de har brug for det.

Fordel 4: 24Options tilbagebetalingsprocent

Ydermere er en af de appellerende aspekter af 24Option, at platformen tilbagebetalingsprocent er udmærket med op til 89 % i tilbagebetaling alt efter, hvilket marked og aktiv, som man har valgt at investere i. Tilbagebetalingsprocenten er – ligesom indenfor betting – meget vigtig for den handlende, da tilbagebetalingsprocenten er med til at definere dine muligheder for at tjene penge.

Ulempe 1: 24Option demokonto

Vi har kun en ulempe, som vel nærmere er en kritisk af 24Option, men denne ulempe er også værd at tage med. En af de absolut mest irriterende aspekter ved 24Option er, at det ikke er muligt at afprøve sine evner som binære optionstrader på 24Option uden at have penge på kontoen. En demokonto burde være en menneskeret i forbindelse med binære optioner, da det er en mulighed for, gratis at se om binære optioner er noget for en. Det er muligt at oprette en demokonto hos 24Option, men det kræver, at den handlende indsætter 250 $ på sin 24Option konto inden demokontoen og legetøjspengene er klar til brug. Rigtige penge på kontoen fra starten, vil måske friste handlende, der af den ene eller anden grund ikke burde handle med binære optioner, og det er synd. Binære optioner er underholdning med en smule forberedelse af potentielle investorer og bør ses som sådan.

 

Sammenfatning – vurdering af 24Option

Overordnet må man konkludere, at 24Option er en af de mest interessante – hvis ikke det mest interessante – binære optionsmæglere- og platforme på markedet. Ikke alene er 24Option en af de mest underholdende og spændende platforme derude, men det er også en af de største og mest sikre. Ydermere er platformen kendt for at have en meget progressiv markedsføring med sponsorater af blandt andre Juventus F.C.  og den tyske tennislegende, Boris Becker.

I det følgende har vi samlet nogle af de største fordele og ulemper ved 24Option, som man bør tage med i sine overvejelser, når man skal til at vælge binær optionsmægler og overvejer 24Option.