24Option Anmeldelse

I den senere tid har FXV kigget nærmere på binære optioner og nogle af de større brokere indenfor området. Dette er en anmeldelse af 24Option, der er en af de større spillere på markedet.

Tilmeld dig 24Option

24Option anmeldelse

24Option Review

Generelt er 24Option en af vores absolutte farvoritter, når det kommer til binære optioner. Vi er generelt mere til CFDer, men hvis det skal være binære optioner, så er 24Option et godt bud.

24Option er en af de hurtigt voksende brokere indenfor binære optioner, hvilket ikke mindst skyldes, at 24Option har formået, at gøre binære optioner mere underholdende. Husk på, at binære optioner IKKE er traditionelle investeringer  dertil er produktet altså for anderledes, det er mere underholdning og en måde at lære om investeringer på.

 

Tilmeld dig 24Option

 

Om 24Option

 

24Option er grundlagt i 2010, af Rodeler Ltd. (tidligere CBAY) der med et ønske om at starte en let tilgængelig og troværdig binære optioner platform stiftede 24Option. Siden starten i 2010 er det gået stærkt, og i dag er 24 Option en af markedslederne på markedet for binære optioner. Hver måned har siden mellem fem og otte millioner månedlige besøg (ifølge Similar Webs opgørelser). 24 Optioner har fået sin licens fra og er reguleret af CySEC på Cypern, hvor langt størstedelen af de regulerede binære optionsmæglere hører til. Ydermere er 24Option registreret af Finanstilsynet i Danmark (under ejerfirmaet Rodeler Limited), CONSOB i Italy, BaFin i Tyskland, AMF i Frankrig og FCA i England.

24Option er en af de hurtigst voksende binære optionsmæglere i Europa og kendt fra blandt andet deres sponsorat af Juventus FC. og det tyske tennisikon Boris Becker. De senere år er 24Options halet ind på BDSwiss, der er særligt populær på de nordiske og tysktalende markeder. Husk at binære optioner er underholdning.

[binaryoptions]

24Option tilbagebetalingsprocent

24 Option har en tilbagebetalingsprocent på mellem 70 og 89 %, alt efter hvilket spil du foretager dig, hvilket er pænt for en binære optionsmægler. Du behøver ikke en benytte en 24Option bonuskode for at modtage bonussen.

24Option regulering

24Option er reguleret af CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission) på Cypern, hvilket gør det muligt for 24Option at operere i hele EU. Dette betyder også, at 24Options IKKE tilbyder bonuser mere, da dette er i strid med CySECs retningslinjer.

Betalingsmetoder kontakt

24Option tillader følgende betalingsmidler:

  • Kreditkort
  • bank tranfers
  • Skrill.com (Internetbank)

Husk

Det er vigtigt at understrege, at handel med binære optioner er indebærer betydelig risiko for, at tabe sit indskud. Det er derfor af vigtigt, at man ikke satser mere end man har råd til at tabe. Hvis du generelt har problemer med at styre din spilletrang, skal du ikke give dig i kast med binære optioner eller nogen anden form for pengespil.

kontakt 24Option

Du kan kontakte 24Option via e-mail, Live chat på hjemmesiden, via telefon eller kontakte dem via brev. Det letteste er naturligvis at benytte en af de to første kommunikationsmidler, men ellers kan de kontaktes på adressen på Cypern, som er som følger: 24Option head office, Samos Business Center, 2nd floor, 67 Spyrou Kyprianou Street, Potamos Yermasoyia, Limassol CY-4043, Cyprus.

Tilmeld dig 24Option

24Option Telefon

Her anbefaler vi, at I kontakter 24Option på deres kontor i Norge på telefon +47 800 13 510 eller kundeservice på Cypern +357 25 262063.

24Option E-mail

Info@24option.com

24Option anmeldelse – opsamling

Samlet set må man sige at 24Option er en af de mere populære mæglere, der formår at gøre binære optioner underholdende, og derved opfylder sit formål. Binære optioner er en mere enkelt form for handel med aktiver på markedet, men tjener vel mere som forberedelse til at handle på de rigtige markeder end det er velegnet til at tjene penge på.